Alle afbeeldingen, teksten en films zijn het eigendom van Saskia van Gelderen en mogen derhalve zonder toestemming niet worden gekopieerd. Al deze afbeeldingen zijn van lage kwaliteit. Mocht u interesse hebben om één van deze afbeeldingen te gebruiken, zowel privé als zakelijk, neem dan even contact met me op.

All shown images, texts and movies are made en owned by Saskia van Gelderen, no one is therefore allowed to copy them without permission. All these images are low resolution files. If you are interested to use one, for personal or business matters, please contact me.

donderdag 3 april 2008

moving storyboard - nu echt!


De kwaliteit is echt heel slecht, sorry daarvoor, maar anders was het bestand gewoon te groot om te uploaden.
Geluid is verschrikkelijk essentieel in mn film, ik weet dus niet of alles nu duidelijk is. Even ter toelichting, als er een hard geluid weerklinkt verandert de fantasiewereld in de echte wereld. Dit gebeurt wanneer het meisje een glas water neerzet, als er een onzichtbare deur dichtvalt bij het schommelende meisje en wanneer de schuifdeuren dichtgaan als het meisje naar buiten loopt.

Oei, hij is ook nog ns heel traag geloof ik! Je kan ook op http://video.google.nl/videoplay?docid=-1229082719477597037 kijken, het duurt even voordat de buffer klaar is...

Geen opmerkingen: